Hei, löytyykö sinulta vanhoja mustavalko- tai värikuvia, jotka kaipaavat entisöintiä ?

Lue Lisää
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider
  • Slider

Bergolli palvelut

Icon

Valokuvien korjaukset digitaalisesti

Meiltä vanhojen valokuvien restauroinnit eli entisöinti ja korjauspalvelut. Korjattavaksi soveltuvat paperikuvat, lehtileikkeet sekä negatiivit. Restaurointia voi tehdä sekä värillisille että mustavalkoisille valokuville. Otan mielelläni vastaan kunnoltaan haastaviakin kuvia. Toimimme Vantaalla.

lue lisää

Icon

Tulosteet omasta kuvasta

Hienot ja laadukkaat suomessa valmistetut valokuvatuotteet vaivatta suoraan Bergolli.fi:tä tai valokuvaus- ja kuvankäsittelypalveluiden yhteydessä.

Tuotteet

Icon

Huolellista työtä

Kuvien rajaamiset, skaalaamiset ja kuvankäsittely suoritetaan tarkasti ja huolellisesti ammattialan standardien mukaisilla ohjelmilla ja menetelmillä. Rentoa mutta asiantuntevaa palvelua kaikille!

Faq

Ketä olemme

Teitä palvelee ja opastaa.

Portfolio item

Berg Olli

Digitaalisen kuvankäsittelyn ja valokuvauksen osaaja (koulutus AVPT).
Bergolli.fi (Toiminimi Berg) on pieni liike, joka tekee mm. tulosteita, kuvankäsittelyä, valokuvausta, sekä hallitsee vanhojen vintage valokuvien entisöintityöt niin yksityisille kuin yrityksillekin. Työhuoneeni joka on myös asuntoni sijaitsee Vantaan Myyrmäessä aivan kauppakeskuksen ja juna-aseman läheisyydessä.
Sähköposti: olli@bergolli.fi

Social Icon Social Icon Social Icon Social Icon
Portfolio item

Maria Kari

Samassa osoitteessa toimii myös Maria Karin yritys Maru's Bags, joka valmistaa käsityönä erilaisia kangaslaukkuja. Hän voi myös silloin tällöin autella töissä, kuvauksissa sekä niiden järjestelyissä.
info@marusbags.com http://marusbags.blogspot.com

Social Icon Social Icon

Muutamia kuvia ja töitä

Kuvia vaihdellaan aika ajoin.

Todella upeita, olet erittäin taitava! Kuvittelin olevan lähes mahdotonta saada aivan rypistyneestä ja taittuneesta kastekuvasta noin upea, se on kuin juuri otettu, vaikka aikaa on kulunut 60-vuotta! lue lisää...

Anneli Koivunen, Espoo

Kiitos taas ensiluokkaisesta työstä!Isovanhempien 1920-luvun hääkuvan restaurointi alkuperäistä kuvaa kunniottaen onnistui yli odotusten..todella upea...LUE LISÄÄ...

Ystävällisin terveisin: Päivi Mäkelä, Helsinki

Päätin samantien tilata lisää kopioita kuvasta ja yllättää kaikki serkkuni ainutlaatuisella joululahjalla...LUE LISÄÄ...

Ystävällisin terveisin: Päivi Mäkelä, Helsinki

Olimme hyvin tyytyväisiä lopputulokseen. Olin kuullut uudesta tekniikasta, mutten silti uskonut että kuvista tulee niin virheettömiä..LUE LISÄÄ..

ET nro 18/2012. Eläkkeellä oleva lääke-esittelijä, Olli Kari 66, Oulu

Kuva valmistui ajallaan, itse asiassa jopa etuajassa, oli laadultaan erinomainen ja hintatasokin oli maltillinen.

Parhain terveisin, Johanna Ikävalko, Klaukkala

Sain tänään postissa tämän pikkupokien rikki- näisestä värivalokuvasta tehdyn suurennoksen, SE ON TODELLA HYVÄ, OLEN NIIN ILOINEN.

Terveisin, Liisa Suoniemi, Tre

Kiitos, kuvat tulivat perille ja olin oikein tyytyväinen laatuun. Jos sopii laitan myös myöhemmin muutaman kuvan käsiteltäväksi.

Terveisin. Vuokko Hettula, Kittilä

Hei,Kiitos kuvasta ja kirjasta joka tuli takaisin. Olen tyytyväinen tekemääsi kuvaan, tarvitsen näitä kuvia kokoamaani suvun historiaan.

Hyvää Joulua. T: Marjatta Vallius, Lieksa

Yhteydenotto.

Täyttäkää alla oleva lomake kiitos.

Kuinka paljon on 2 + 2 =

Sijainti.

Sovitaanko aika tapaamiselle.

Icon

050 556 2870